Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Textile Blue Wash Srl

 

Inapoi

Data ultimei actualizari: 11-01-2017
Aceasta companie a fost vizualizata de 10565 ori
Textile Blue Wash - Am investit in echipa, in idei, in creativitate si reusim impreuna!


In contextul unei perioade dominate de incertitudine, TBW se detaseaza prin stabilitatea, determinarea si echilibrul care este emanat din interior, prin forta pentru care niciodata o investitie nu este prea mare: oamenii sai. Pe fondul revenirii la productia in statele europene, remarcam pozitia strategica pe care TBW o ocupa in aceasta zona vizand implicarea atat pe piata externa cat si pe cea autohtona.
Procesul tehnologic de spalare este deosebit de bine reprezentat in cadrul serviciilor pe care TBW le ofera clientilor sai, astfel societatea asigura:
- spalarea cu emolient (softwash)
- spalarea confectiilor (garment wash)
- spalarea cu pietre (stonewash)
- decolorarea cu pietre (stonebleach)
- spalarea pentru un aspect purtat (usedwash)
- fixarea (fixing)
TBW Acorda o atentie deosebita procesului tehnologic de vopsire, incepand cu pregatirea si testarea culorilor in laborator pana in faza finala a acestui proces. Specialistii companiei urmaresc indeaproape toate etapele aferente cu o deosebita grija.
TBW efectueaza urmatoarele tipuri de vopsiri:
- vopsire directa
- vopsire cu colorant reactiv
- vopsire cu pigmenti
- vopsire cu substante colorante acide
- vopsire cationica
- supra vopsirea denimului
In cadrul fabricii se pot aplica diverse proceduri de obtinere a efectelor speciale printre care:
- spray
- perie, penelato
- rupturi, sandblast
- cuptor, plisee
- calabronare
Departamentul de dezvoltare si cercetare urmareste nu doar procesul creativ de conturare a unor noi modele ci si standardizarea si implementarea modelelor alese in productie intr-o forma cat mai apropiata de cea originala. Prin dezvoltare TBW intelege procesul complex prin care designerii si tehnicienii lucreaza impreuna pentru a reusi producerea la scara larga a modelelor sofisticate ce debordeaza de creativitate, aducand astfel pe linia de productie modele unicat fara a pierde niciun detaliu.
Ca serviciu conex TBW asigura sistemul de transport door to door care ii scuteste pe beneficiari de grija aducerii si ridicarii produselor .

Am cautat tot timpul sa motivam personalul, punand in acelasi timp accentul pe criteriile de competenta . Apoi am trecut la elaborarea unei strategii coerente de marketing, axata pe cateva directii principale. Crearea unei imagini proprii cu care intr-adevar sa ne identificam, procesul de branding . Stabilirea unui portofoliu de clienti-tinta si mentinerea celor existenti este o alta componenta importanta a strategiei noastre; a declarat Gigi Anghel Manager General Textile Blue Wash
Profil comercial: Exportator, Importator, Prestator de servicii
Adresa: Str.Parcului,Nr.18, 505600
Localitate: Sacele
Judet: Brasov
Telefon: +40 268 336 804; +40 268 336 807; Fax: +40 372 879 620; Mobil: +40 728 994 382
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct