Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt


Lectra anunță achiziționarea laboratorului Kubix Lab!


Lectra, partenerul tehnologic al companiilor care utilizează țesături și piele, anunță semnarea unui acord de cumpărare de acțiuni pentru a achiziționa întregul capital și drepturile de vot ale companiei italiene Kubix Lab.
Fondată la sfârșitul anului 2015, Kubix Lab a dezvoltat o ofertă tehnologică de ultimă generație numită Link. Această ofertă permite brandurilor de modă să gestioneze, de la capăt la cap, toate informațiile despre produse derivate în special din mai multe sisteme IT (ERP, PDM, PLM ...), într-o singură aplicație. Utilizatorii pot modifica, îmbogăți sau adăuga date noi, menținând în același timp sincronizarea datelor cu toate sistemele informatice. În doar câteva luni, Link a convins peste zece mărci italiene de valoare ridicată.
"Am fost deosebit de impresionați de relevanța soluției create de Kubix Lab", subliniază Daniel Harari, Președinte și Chief Executive Officer, Lectra. "Prin valorificarea cunoștințelor lor despre cele mai bune practici, fondatorii Kubix Lab știau cum să dezvolte o ofertă perfect adaptată la așteptările companiilor de modă. Link permite tuturor jucătorilor implicați în dezvoltarea, fabricarea și vânzările de produse să colaboreze în timp real, într-un mod simplu și eficient, în jurul acelorași date. "
"Suntem încântați să facem parte din Lectra. Suntem convinși că pozitia de lider, prezența globală, experienta în industria modei și bogăția portofoliului de produse vor permite să dezvoltăm o ofertă integrată cu o valoare ridicată pentru toți clienții Lectra ", afirmă Giampaolo Urbani, Chief Executive Officer și co-fondator din Laboratorul Kubix.
Fondatorii Kubix Lab vor fi responsabili de elaborarea unei oferte integrate Lectra - Link, care va completa și va întări întreaga ofertă a Lectra.
"Datele produselor se află în centrul Link. Am luat o abordare diametral opusă soluțiilor existente pe piață și am proiectat o ofertă extrem de inovatoare, flexibilă, evolutivă și ușor de folosit ", explică Pierluigi Beato, director R & D și co-fondator al Kubix Lab. "Cu Lectra, vom lua legatura cu urmatorul nivel."
Tranzacția implică achiziționarea integrală a Kubix Lab pentru suma de 7 milioane EUR: 3 milioane EUR plătite la semnarea contractului de achiziție; 1.3 milioane EUR și 2.7 milioane EUR plătite, respectiv, în 18 și 36 de luni, cu condiția îndeplinirii obiectivelor.
Finalizarea achiziției ar trebui să aibă loc până la data de 31 ianuarie 2018.
Aceste sume vor proveni din banii disponibili de la Lectra, fără finanțare din partea băncii.


Inapoi

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct