Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt


A fost lansata versiunea Beta a timeSSDIn urma primei expuneri la Texprocess / Frankfurt in luna mai 2017 si ca urmare a interesului crescut, manifestat de catre casele de moda, facultatile de textile si de catre producatori , iata ca deja versiunea Beta a timeSSD a fost lansata in Cloud cu sapte limbi instalate: engleza, germana, rusa, turca, romana, bulgara si maghiara.

TimeSSD Beta ofera timpii standard (norme de timp) pentru manipulare, pozitionare, coasere, dispunere, folosirea instrumentelor, citirea si scrierea, mersul pe jos, calcat respectiv toate elementele de miscare folosite pe parcursul dezvoltarii metodelor de lucru / operatiilor in industria confectiilor textile.
Versiunea Beta a timeSSD® este disponibila pe baza de invitatie, utilizarea sa este gratuita, inclusiv in scopuri comerciale.

DataS este dezvoltatorul solutiei timeSSD ce furnizeaza referintele indispensabile pentru controlul eficientei si pentru manopera stimulenta in industriile cu forta de munca manuala intensiva, in special industria confectiilor. Solutia este si interactiva unde utilizatorul isi dezvolta metodele si listele de operatii proprii si are posibilitatea de a le partaja cu partenerii selectati.
“Daca metoda de executie editata in Germania in limba germana de echipa de dezvoltare a clientului este partajata in timeSSD cu producatorul din Romania. Directorul tehnic primeste implicit descrierile operatiilor in limba romana si dispune de toate elementele necesare executiei modelului, avand specificate si normele de timp standard. Astfel sunt evitate neințelegerile, sunt economisiti timpi si bani. In viitorul apropiat vor fi implementate limbile poloneza, franceza, araba, bengaleza si urdu. Intentia noastra este sa includem si limbile hindi, mandarin si vietnamez inainte de sfarsitul acestui an.“a declarat pentru Businesstexin Laszlo Szabo, managing director al DataS

timeSSD are o conexiune nativa cu GPD – General Production Data – solutie software dezvoltata pentru colectarea datelor on-line din productie, prin folosirea de coduri QR, respectiv dedicat controluluil productiei si planificarea materialelor.

Va puteti face cont gratuit si sa folositi solutia dezvoltatorului covasnean pe www.timessd.com


Inapoi

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct