Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

INTERCOLORInapoi

Data ultimei actualizari: 26-05-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 3223 ori
LAVORASINE TESSILI
Sloganul nostru este: Bine prima dată și de fiecare dată;

Servicii de vopsire si finisare a fibrelor si firelor textile

Cand se lucreaza cu culori, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Cu toate acestea, idei noi de multe ori apar din evenimente neplacute, accidente în timpul procesării si modelele cross-over cu atrăgătoare noi tendinte.

Compania Intercolor prestează servicii de finisare-vopsire tesutului deja confectionat (în bucată) apartinând de regulă clientilor. Procesul tehnologic de vopsire a articolelor vestimentare în bucata este alcătuit din 3 faze fundamentale:

1. prepararea tesutului (tratamente preliminare de pre-vopsire),
2. vopsire propriu-zisă (aplicarea claselor de coloranti)
3. tratamente după vopsire (spălare, săpuneală, aplicarea fixatorului, uscare).
Realizarea vopsirii articolelor materialelor textile, care prevede o serie de teste (in cadrul laboratorului interfazic), marcatură si certificare, trebuie executată în baza seriei de standarde EN ISO 105. Având în vedere că domeniul de activitate prezintă o serie de particularităti, este deosebit de competitiv, inovativ si dinamic, originalitatea si calitatea produselor în acest caz, pot face diferenta.

Astfel compania a investit constant în ultimii ani, în extinderea capacitătii de productie,si achizitia de noi tehnologii si know-how, pentru a avea capabilitatea de a desfăsura procese productive flexibile, dimensionarea la potentiala cerere tot mai diversificată si acordarea unei atentii deosebite raportului cu clientii, cerintelor acestora, prin implicarea tuturor resurselor organizatiei.Pentru compania noastră reprezinta un obiectiv strategic furnizarea de servicii cu caracteristici calitative stabile si egale pentru fiecare element produs, care să răspundă în mod adecvat asteptărilor tot mai mari ale clientilor utilizând o abordare moderna a proceselor si a controlului acestora.
Profil comercial: Producator, Prestator de servicii
Adresa: Calea Sagului,DN 59, Km 7 + 550 m dreapta.
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: +40 256 289 364; +40 256 291 280; +40 256 291 081; +40 256 289 364
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct