Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

CAUCCI

     

Inapoi

Data ultimei actualizari: 26-05-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 5270 ori
Impulsioneaza-ti afacerea cu noile colectii propuse de Caucci!
Puneti in valoare magazinul pe care il administrezi, prin comercializarea noilor colectii feminine SANDRO FERRONE, ARTIGLI si LIZALU in sezonul de primavara-vara 2013. Colectiile sunt disponibile in showroom-ul nostru din Otopeni, avand un pret cuprins intre 4,5 - 40 euro, prezentand total look.Caucci va propune ARTIGLI!

Firma Caucci va propune un un brand care poate fi comercializat in majoritatea oraselor din tara, avand un raport calitate-pret foarte competitiv cu un un pret cuprins intre 5-40 euro/articol (total look), avand aproximativ 600 modele pe sezon.
Prin noi aveti garantia continuitatii sezon de sezon, aducand in Romania colectii noi respectand acelasi pret de achizitie din Italia si asigurandu-va de exclusivitate in zona care comercializati brandul.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Otopeni pentru a vedea colectia de toamana-iarna Artigli, precum si celelalte colectii semnate Valentino, Ck, Carlo Pignatelli, Tombolini, s.a..Reprezentant petru Romania a prestigioaselor Branduri din Italia: CARLO PIGNATELLI, TOMBOLINI, MARLY'S, ALEA, MALIBU, SORBINO, MORGANO, OFFICINE MODELLI, etc.

Cautam colaboratori - magazine!
Profil comercial: Importator, Distribuitor
Adresa: Show-room, Calea Bucuresti nr 91B, 075100, Otopeni, IF
Localitate: Otopeni- Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +40 770.820.328 +40 744.395.805;
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct