Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

NORADA - SEROUSSI

 

Inapoi

Data ultimei actualizari: 04-06-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 10146 ori
SC NORADA SA este o societate pe acțiuni fondată în 1994 și controlată de Dl. J.A. Seroussi, acționar majoritar la încă doi fabrici de confecții din România, una tot la Odorheiu Secuiesc denumita SC IKOS Conf. și cea din Botoșani SC SERCONF SA.

Fabricile IKOS CONF și NORADA exportă anual către Europa circa 800.000 de costume barbatești iar fabrica SERCONF circa 600,000 de pantaloni barbati și femei pentru branduri binecunoscute din Germania, Franța și Tarile Nordice.

Pe lângă producția destinată exportului, SC NORADA SA produce si comercializeaza, in Romania, sub brandul SEROUSSI costume, sacouri, pantaloni, paltoane, impermeabile și smokinguri care sunt confecționate conform unui standard de înaltă calitate.

Pentru dezvoltarea conceptul -Total Look -, Echipa de la BRAND SEROUSSI a selectat cu mare atenție o gamă de colaboratori care produc sub private label - SEROUSSI - ; accesorii , cravate din mătase, cămăși din bumbac, pulovere de lâna, curele din piele, ciorapi din bumbac mercerizat, toate la o calitate deosebita.

Țesăturile utilizate de NORADA sunt alese cu mare atenție de la producatori renumiți din Italia cu compoziția 100% lână și/sau combinație de lână cu mătase sau cu elastan, oferind clienților o confortabilitate fără egal.

Comercializarea brandului - SEROUSSI - ; în prezent se face în patru magazine proprii și în trei francize pe lângă rețeaua en gros de 28 de retailers în toată țara.

- FOR PERFECT FIT AND QUALITY-
Profil comercial: Producator, Exportator, Distribuitor
Adresa: Str. Beclean nr. 225, 535600
Localitate: Odorheiu Secuiesc
Judet: Harghita
Telefon: +40 266 218 203
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct