Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Mystic Eurimpex SrlInapoi

Data ultimei actualizari: 17-09-2012
Aceasta companie a fost vizualizata de 4968 ori
Importator de tesaturi de calitate pentru confectii dama.
Tesaturi tip BBC, Tesaturi din lana si tip lana peptanata, Tesaturi de in, canepa, iuta, Tesaturi de tip Denim, Tesaturi in amestec, Tesaturi din fibre artificiale.
In fiecare an oferim cate 2 colectii sezoniere - primavara/vara si toamna/iarna - create cu ajutorul echipei de design si care reflecta tendintele actuale din lumea modei.

Totodata sprijinim tinerii designeri romani prin sponsorizarea diferitelor prezentari de moda. Ne face placere sa contribuim cu inspiratie si creativitate folosind cele mai deosebite tesaturi.
Folosind logistica si experienta obtinuta de-a lungul timpului de catre punctele de lucru din Romania si Bulgaria, putem realiza imbracaminte in serie la comanda prin intermediul colaboratorilor nostri. Echipa noastra de specialisti supravegheaza procesul de productie, realizeaza controlul de calitate, urmareste respectarea termenelor de livrare si organizeaza transportul produselor catre client. La cerere putem oferi accesorii (captuseala, nasturi, etichete) precum si ambalaje pentru imbracamintea produsa.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@mystictextile.ro
Compania are puncte de desfacere a tesaturilor in Romania la Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Piatra Neamt iar in Bulgaria depozitul este la Ruse.
Profil comercial: Importator, Distribuitor
Adresa: Bd-ul Basarabia Nr 256, incinta Faur, poarta 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +4 021.336.50.12; +40 743.046.677
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct