Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

MARA LOGISTICS QUALITYInapoi

Data ultimei actualizari: 03-06-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 2091 ori
Pentru ca ne pricepem la ceea ce facem, incepand cu anul 2000 suntem corespondentii Grupului Albini&Pitigliani in Romania. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei retele cu acoperire globala, cu know-how si experienta in expeditii de peste 60 de ani!5 FACTORI PENTRU SUCCES

Acoperire Globala

Prin ALPI Grup, beneficiem de suportul si colaborarea a peste 200 de corespondenti din intreaga lume. Astfel, cu MARA Logistics Quality puteti transporta marfuri spre si dinspre aproape orice colt al lumii.

Experienta Relevanta

Pentru a putea garanta satisfactia clientilor nostri, echipa MARA Logistics Quality, cu o experienta de peste 15 ani, isi dezvolta permanent resursele, cunostintele si competentele in domeniul Transporturilor si Expeditiilor Internationale.

Flexibilitate

Fiind o companie de nivel mediu din Romania, ne putem adapta cu usurinta la cerintele de transport ale clientilor nostri. Prin flexibilitate in relatiile comerciale, organizam transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile si confectii pe umerase, bunuri de larg consum, electronice, Hi-Tech, produse de ingrijire personala, uz casnic, mobila, mecanice si piese de schimb).

Servicii Specializate

Suntem recunoscuti astazi de o buna parte a producatorilor de confectii din Romania, ca parteneri de incredere in organizarea expeditiilor de textile si confectii pe umerase.

Pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, cautam permanent sa consolidam astfel de Servicii Specializate si pentru alte industrii.

Avantajul Costului

Avand incheiate parteneriate solide cu vendori, transportatori si alti furnizori de servicii, va putem garanta competitivitatea tarifelor noastre.
Profil comercial: Prestator de servicii
Adresa: Sediu: Bd.Biruintei Nr.85 Punct de lucru Bucuresti: Drumul Intre Tarlale Nr.160 - 174, Corp B,sector 3 Punct de lucru Cluj: Str. Augustin Bunea nr. 1, 400170, judetul Cluj
Localitate: Pantelimon
Judet: Ilfov
Telefon: +4 021 255.55.01; +4 021 255.55.02; +4 021 255.55.03; +4 021 255.55.04
Domenii de activitate curente:
» Transport, logistica, comisionari vamali
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct