Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Loden FreyInapoi

Data ultimei actualizari: 19-08-2014
Aceasta companie a fost vizualizata de 3597 ori
S.C. LODENFREY ROMSERV S.R.L.

ORADEA

Firmă româno-germană specializată pe logistică în domeniul confecțiilor.

Având în dotare un depozit cu suprafață de 1500 mp împărțit în două compartimente: pentru produse finite respectiv haine și pentru materii prime respectiv baloți de țesături, baloți de căptușeli, insercții și accesorii pentru îmbrăcăminte, firma noastră este una dintre cele mai moderne depozite din zona bihorului.

Avantajele colaborării cu firma noastra sunt: o bună poziție geografică respectiv la 8 km de granița și la o jumatate de ora de mers cu mașina până la autobanda din Ungaria care face rapid legatura cu Europa de vest și o echipă cu experiență și harnică formată din muncitori și specialiști în domeniul confecțiilor care lucrează în domeniu de minimum 10 ani.

Pe lângă activitatea de depozitare, manipulare și transport a fimei noastre o alta activitate pe care o desfășurăm este: Proiectare îmbrăcăminte pentru bărbați și femei având în dotare stații de proiectare și plotere pentru plotarea tiparelor și cel mai important personal calificat și competent capabil să proiecteze, să execute seria zero și să supravegheze producția respectivă în ori ce fabrică de profil respectiv la ori ce producător de îmbrăcăminte.

Nu în ultimul rând dezvoltăm cu multa răbdare și strădanie o linie proprie respectiv un Brend propriu de îmbrăcăminte: ZEILER pentru piața internă și care încetul cu încetul începe să se contureze tot mai clar. Astfel creațiile noastre sunt prezentate în magazinul propriu precum și în rețeaua de distribuție din România.Magazin de prezentare: MAGAZIN LODENFREY - situat în ORADEA str. Iuliu Maniu Nr. 44 –
Program de funcționare: Luni-Vineri 10-19 | Sâmbătă 10-14 | Duminică Închis

Profil comercial: Producator, Comerciant, Producator In Sistem Lohn
Adresa: Iuliu Maniu nr. 44, Oradea.
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: +(40) 259.43.42.12
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct