Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Bro Rom Industrial Machines Sibiu SrlInapoi

Data ultimei actualizari: 17-03-2015
Aceasta companie a fost vizualizata de 4652 ori
De-a lungul celor 15 ani de
existenta, in cadrul gamei
extinse de utilaje pentru industria
confectiilor oferite de
BRO ROM Sibiu, un loc principal ocupa
masinile de brodat pentru uz industrial.
Impreuna cu partenerul german
Kaiser Lutra Textilmaschinen GmbH
din Kaiserslautern, propunem beneficiarilor din România modelele gamelor ZOJE si KAISER LUTRA. Masinile pot fi livrate în configuratii si pentru aplicatii diverse (broderie normală sau patch-uri brodate si aplicate pe: produse semifabricate buzunare, piepti, mâneci etc, pe produse finite - tricouri, sepci etc.,cât si pentru realizarea de embleme).
Utilajele sunt capabile să satisfacă toate cerintele, fie pentru afaceri de început sau pentru utilizatori cu experientă.
Cu preturi foarte competitive, gama
ZOJE cuprinde masini cu 1, 2, 4, 6 sau 8
capete de brodare, cu sau fără gherghefe
pentru sepci. Masinile de brodat cu
1 cap pt fi cu brat cilindric, cu masă plană sau tip bridge, cu 12 sau 15 ace si viteze de până la 1200 imp/min. Se livrează gratuit masa cu role pentru sustinerea masinii. De remarcat la masinile bazice cu 1 cap cu brat cilindric ZJ-1201CV si ZJ-1501CV optiunea pentru setul de brodat pe arie extinsă (masă extinsă, gherghef si drive) pe dimensiunea de 1150 x 320 mm! Utilajele din gama ZOJE sint livrate în configuratia standard cu port USB, senzori ată, display LCD, conexiune LAN, bobinator, seturi de gherghefe, lampă de iluminat, trusă de scule cu piese consumabile, set bobine,ată de brodat si altele, iar optional se recomandă achizitia dispozitivului de pozitionare laser, a dispozitivului pentru aplicat snur, a celui pentru paiete, pentru executare de broderie sparta (broderie Richelieu), pentru pozitionare curele si setul cu 8 dispozitive. În familia ZOJE se pot mentiona de asemenea:
Gama ZOJE Chenille cu 6, 8, 10 si 12
capete pentru broderie lant cu fir texturat tip catifea - chenille in 6 culori.
Gama ZOJE Mixhead cu 2 - 50 capete intercalate pt broderie chenille si bazică (cu 2 fire) si dispozitive pentru paiete simple sau duble.
Gama KAISER LUTRA constă în
masini cu 2,4,6,8,9,10,12,15,16,18 sau
30 capete de brodat cu masa plană cu
viteze de brodare până la 1300 imp/min;
de remarcat modelul KS 0802-FB cu 2
capete si arie maximă de coasere 1000 x 1000 mm, pentru broderii extinse.
Gama KAISER LUTRA este bazată
pe tehnologia SM3-FB dezvoltată în
Germania, cu posibilitatea montării pe
fiecare cap a dispozitivelor simple sau
duble pentru aplicare paiete, dispozitiv
pentru broderie spartă si dispozitiv pentru aplicare snur. Exista posibilitatea de a opera cu un număr selectionat de capete cu extinderea aferentă a zonelor de brodare.Masinile din seria SM3 sunt dotate cu graifere cu capacitate dublă, ceea ce determină o crestere a productivitătii cu minimum 10%.
Livrarea, instalarea, punerea în
functiune si scolarizarea operatorilor
pentru utilizarea tuturor acestor utilaje si a softurilor de broderie, precum si interventiile service sunt asigurate în perioada de garantie (2 ani) si post garantie de echipa noastră de tehnicieni cu experientă de 15 ani în domeniul broderiei industriale, scolarizati de partenerii
germani. În Sibiu există un stoc
permanent de piese de schimb si consumabile pentru modele ZOJE si KAISER LUTRA sustinut de partenerul german care asigură logistica pentru întreaga Europă.
Utilajele pot fi achizitionate si în sistem de leasing, informatii în detaliu sunt furnizate la cerere de către responsabilii nostri de vânzări.
BRO ROM Sibiu distribuie o gamă
completă de masini si automate de
cusut pentru industria textilă pentru
confectii generale, pielărie si marochinărie, încăltăminte, confectii tehnice si pentru industria automotive (centuri de siguranta, airbaguri, scaune
si interioare auto, huse pentru volane).
Suntem de asemenea importatori directi
si distribuitori autorizati de ată de brodat,foarfeci pentru broderie, insertie si sprayuri de fixare produse de firme europene de renume. Vă asteptăm la sediul si showroomul nostru din Selimbar-Sibiu !
Profil comercial: Importator, Distribuitor
Adresa: Str.Mihai Viteazul Nr.324
Localitate: Selimar
Judet: Sibiu
Telefon: +40 369.401.086; +40 722.546.670
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct