Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Artconfex SrlInapoi

Data ultimei actualizari: 16-10-2015
Aceasta companie a fost vizualizata de 4373 ori
Observand cererea pentru Articolele de BOTEZ, Artconfex a dezvoltat cu precadere acest segment, in momentul de fata oferind clientilor ceva inedit pentru piata din Romania: trusouri complete personalizate (lumanare,set biserica si hainute asortate si accesorizate cu pietre swarovsky si broderii manuale).

Anne BeBe aduce un suflu modern si sofisticat si prin alte colectii ale unor firme consacrate din Romania, Spania si Italia.

Colaborare intre astfel de firme si Anne BeBe aduce un succes garantat, oferind clientilor atat idea de lifestyle si fashion precum si bucuria de a purta un brand worldwide known.

Consideram ca stilul aparte reprezentativ Anne Bebe ar aduce un look mai fresh si mai stylish colectiilor de botez comercializate in Romania, satisfacand nevoia nasilor si parintilor de a cumpara hainute deosebite pentru micutii rasfatati.

In functie de varsta si preferinta clientii pot alege din cele mai noi colectii ale unor celebrii creatori/designeri romani sau din produse importate din Spania si Italia.

Magazinul propune colectii cu teme cromatice moderne pentru fetite si baieti atat clasice cat si elegante. Calitatea si unicitatea sunt motivele ce-i determina pe clienti sa revina in magazinele Anne BeBe ori de cate ori acestia au nevoie de imbracaminte de ocazie pentru cei mici.

Fie ca este vorba de paltonase, fustite, rochite din voal sau alte materiale pretioase, balerini viu colorati pentru printese si costumase elegante pentru cavaleri toate sunt de foarte buna calitate si bun gust.
Profil comercial: Producator
Adresa: Splaiul Unirii Nr.1 Magazin Unirea Shopping Center Etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +4 021.322.63.22;+40 726.221.274
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct